1 Januari 2024  •  Frank Duivenvoorde

Vocaal Ensemble 'Angels' zingt 'Tussen de sterren'

Op zaterdag 20 januari zingt de Amsterdamse vocal group Angels het programma 'Tussen de sterren' in de Oud-Katholieke Kerk in Culemborg. De zeventien zangeressen zingen wereldse winterliederen. Op theatrale wijze wordt muziek van over de gehele wereld gedeeld met het publiek.

Zo stellen we je voor aan :

Tomten, de Zweedse huisgeest;

In Zuid-Afrika  verschijnt Jezus in de vorm van een leeuw, als symbool van licht, moed en rechtvaardigheid. 

In een nieuw Fins liedje  herkennen we zowaar een oud Frans kerstliedje uit de 17e eeuw. 

Bevlogen Angels nemen je onder leiding van Tatiana Lina mee op winterse reis  : van Skandinavië naar Frankrijk, Spanje, Friesland, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. 

Locatie en kaartverkoop

Zaterdag 20 januari 20.00 uur

Oud-Katholieke Kerk, Varkensmarkt 18 -20, Culemborg

Toegang 15 euro/ 10 euro (CJP, kind 3 - 12 jaar) + 1 euro reserveringskosten per kaartje.

Reserveren en meer informatie :  https://www.angels-voices.nl/

Over Angels

Angels is een vocal group van 17 vrouwen uit Amsterdam met een grenzeloze liefde voor wereldmuziek. De groep staat bekend om hun theatrale vertolking van liederen uit diverse polyfone e folklore zangtradities, zowel in authentieke versies als daarop geinspireerde nieuwe composities. 

Angels staat onder leiding van dirigente Tatiana Lina. Zij combineert al haar hele professionele leven haar liefde voor theater, zang en muziek. Haar passie voor het schrijven van arrangementen heeft voor Angels geresulteerd in vele inspirerende muziekstukken. www.tatianalina.com

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.angels-voices.nl . Ook kun je ons volgen op Facebook, Youtube en Instagram.